Biscuit Dessert Raspberry Jam

Ingredients
  • Raspberry jam or any other Shana jams
  • Chocolate Biscuits
  • Chocolate pieces ......... a cup
Recipe

To half a tablespoon , shana jamCover half the pack with biscuits. Half the other place biscuits on jam biscuits.Now place chocolate chips in a bowl and put it on a gentle heat until after 2 to 3 minutes Water. To help better melt the chocolate Sometimes stir them up. Now apply the watered chocolate onto the surface of your biscuits And then they put them in the refrigerator to get their own. Now your dessert is ready.

Enjoy Your meal

breakfast Sandwich

Ingredients
  • Toast................ To the extent necessary
  • Big eggs 1 x
  • Milk 2/3 Module
  • baking powder 1/2 tea spoon
  • Salt 1/8 tea spoon(very little)
  • Butter To the extent necessary
  • Oil To the extent necessary
  • Shana's favorite jam As much as you like
Recipe

First, pour the milk into a bowl Add egg and baking powder and vanilla and salt to it and Mix well.Now put the test buns and cover a layer on it with the Shana's favorite jam.Then cover the same number of toast with butter And on each of the jam buns Put a buttery Bread And then they were prepared in a solution with milk Inside the little fry oil, fry it on both sides. Then sprinkle with a little powder of sugar and serve.

Enjoy Your meal

طرز تهیه شیرینی مربایی مدرن

یادتان می آید آن شیرینی مربایی های قدیمی را؟ البته هنوز هم طرفدارهای خاص خودشان را دارند. اما در این مطلب می خواهیم همان شیرینی مربایی ها را با کمی تغییر و با سبک جدیدی به شما آموزش دهیم. به ما اعتماد کنید و یک بار امتحانش کنید.

Ingredients
  • کره (نرم شده) ۱ لیوان (۲۳۰گرم)
  • شکر ۲ سوم لیوان (۲۳۰گرم)
  • وانیل ۲ قاشق چایخوری
  • گلاب ۱ قاشق چایخوری
  • آرد ۲ لیوان +۲ قاشق غذاخوری (۲۶۴ گرم)
  • مربای شانا نصف لیوان
Ingredients
  • شکر ۱۲۰ گرم
  • خامه ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل شکری ۱ قاشق چایخوری
Recipe

ابتدا کره نرم شده را داخل ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن ۱دقیقه خوب بزنید تا پفکی شود. سرعت همزن را متوسط کنید و شکر را کم کم به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکر تمام شد ۳ تا ۴ دقیقه دوباره مواد را خوب هم بزنید. گلاب و وانیل را هم به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد را ۳ بار الک کنید تا خوب هوا بخورد و سبک شود و اگر دوست دارید یه سر قاشق نمک هم بهش اضافه کنید. آرد رو با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

داخل پلاستیک را چرب کنید یا کمی ارد بزنید و خمیر را داخل پلاستیک بریزید . درش را ببندید و حداقل ۴ساعت در یخچال بماند.

فر را با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.از خمیر به اندازه یه گردو بردارید و داخل سینی قرار بدید.

خمیر باید کاملا صاف شود یعنی با دستتان باید خوب گردش کنید(بهتره دستتان را چرب کنید)اگر خمیر زیادی چسبنده بود یکی دو ساعت دیگه منتقلش کنید به یخچال.

حالا وسط هر خمیر را کمی گود کنید و داخلش کمی مربا یا مارمالاد شانا بریزید.

خمیرها رو داخل فر به مدت ۱۵دقیقه بپزید و بعد خارج کنید و صبر کنید تا کامل خنک بشه.(نیم ساعت حداقل باید سرد بشن)

حالا شکر و خامه و وانیل رو با همزن تا میتونید بزنید تا کاملا نرم و یکنواخت بشن و اون رو روی شیرینی های سرد شده بریزید و بعد شیرینی رو به یخچال منتقل کنید تا رویه کاملا ببنده.

نکات:
  • ۱- این شیرینی داخل ظرف در بسته تا ۶روز توی یخچال قابل نگه داری هست.
  • ۲- بهترین مربا برای این شیرینی مربای زرشک یا مارمالاد آلبالوی شانا هست.
  • ۳- اگر دوست دارید داخل خمیر کمی زعفران بریزید.
  • ۴- خمیر را میتوانید داخل نایلون تا یک هفته توی یخچال نگه داری کنید.

Enjoy Your meal

کیک ژله ای توت فرنگی

مواد لازم:
  • شکر……………….. ۱ پیمانه
  • پودر ژله ………….. یک بسته
  • پنیر خامه ای ……… ۱ بسته
  • کره ……………….. ۱ بسته
  • بیسکوییت یا چوب شور به سلیقه خود ………. ۱ بسته
  • توت فرنگی یا مربای توت فرنگی شانا …………….. ۱ پیمانه
Recipe

ابتدا ژله را در یک کاسه با آب گرم خوب خوب حل کنید.

بیسکوییت ها(چوب شور) را خرد کرده و کره و ۱/۴ پیمانه شکر را با هم روی حرارت مخلوط کنید بیسکوییت های خرد شده را داخل آن بریزید تا بیسکوییت ها کره را به خود جذب کنند.

سپس آنها را در ظرف مناسب برای ژله ریخته و کف ظرف پهن کنید.

حالا ۳/۴ پیمانه دیگر از شکر و پنیر خامه ای را با همزن خوب بزنید.

سپس این مواد را روی بیسکوییت هایی که در ظرف ریخیتید، بریزید و صاف کنید.

حالا توت های خرد شده یا مربای توت شانا را روی آن پهن کرده و سپس ژله ای را که آب کرده اید روی آن بریزید. و چند ساعت در یخچال گذاشته و سپس سرو کنید.

Enjoy Your meal

کیک مربایی

مواد لازم:
  • آرد…………………………………………………………………………. یک پیمانه
  • شکر ………………………………………………………………………… یک پیمانه
  • شیر…………………………………………………………………………….نصف پیمانه
  • روغن………………………………………………………………………… ۳/۴ پیمانه
  • تخم مرغ ………………………………………………………………………۳ عدد
  • میوه یا مربای دلخواه شانا………………………………………………………………….۳/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر ……………………………………………………………………… ا قاشق چایخوری
Recipe

ابتدا تخم مرغ ها در ظرفی مناسب شکسته و همراه شکر خوب بهم می زنید اگر با همزن برقی هم می زنید حدودا ۳ دقیقه و اگر با دست بهم می زنید ده دقیقه بصورت یکنواخت باید زده شوند. در پایان باید رنگ مواد روشن تر و حجم آن به سه برابر تغییر کرده باشد.حالا روغن و شیر را به مواد اضافه کرد و از این پس کاملا آهسته آن ها را با هم مخلوط می کنیم.آرد را قبلا سه بار همراه بکینگ پودر کاملا الک کرده و سپس به مواد اضافه می کنیم و به آرامی بهم می زنیم. حالا میوه دلخواه خود را که از قبل کاملا ریز خرد کرده اید به مواد اضافه کنید. می توانید از هر میوه ای نظیر توت فرنگی موز و یا حتی مربای شانا استفاده کنید. تابه رژیمی را از قبل کمی چرب کنید و مواد را به آرامی به آن اضافه کنید سپس روی حرارت کم و دارای شعله پخش کن گذاشته و بمدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود سپس تابه را برگردانده و ۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت می گذاریم .کیک میوه ای و ساده شما آماده است.

Enjoy Your meal