دسر بیسکوییتی مربای تمشک

مواد لازم:
  • مربای تمشک و یا هر نوع مربای دلخواه دیگر شانا ….. سه قاشق غذاخوری
  • بیستکوئیت شکلاتی ………………………………………..یک بسته
  • تکه های شکلات ………………………………………..یک پیمانه
دستور تهیه

دستور تهیه:به مقدار نصف قاشق ، مربای شانا روی نصف بسته بیسکوئیت ها را بپوشانید.نصف دیگر بیسکوییت ها را روی بیسکوئیت های مربایی قرار دهید. حالا تکه های شکلات را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا بعد از ۲ الی ۳ دقیقه آب شوند. برای کمک به بهتر آب شدن شکلات ها گاهی آنها را هم بزنید. حالا شکلات آب شده را روی سطح بیسکوئیت های خود خوب بمالید و سپس آنها را در یخچال گذاشته تا خود را بگیرند. حالا دسر شما آماده است.

نوش جان

ساندویچ صبحانه

مواد لازم:
  • نان تست ………………………………… به میزان لازم
  • تخم مرغ بزرگ……………………………. ۱ عدد
  • شیر ……………………………….. ۲/۳ پیمانه
  • بکینگ پودر ……………………. ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک…………………………. ۱/۸ قاشق چایخوری(خیلی کم)
  • کره ………………………………… به میزان لازم
  • روغن………………………………. به میزان لازم
  • مربای دلخواه شانا………………………………. به میزان دلخواه
دستور تهیه

ابتدا شیر را در ظرفی ریخته و تخم مرغ و بکینگ پودر و وانیل و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا نان های تست را چیده و یک لایه روی آن را با مربای دلخواه شانا بپوشانید سپس به همان تعداد نان تست را با کره بپوشانید و روی هریک از نان های مربایی یک نان کره ای بگذارید و سپس آنها را در محلولی که با شیر آماده کرده بودید بغلطانید و درون روغن کم سرخ کنید دوطرف آن را کاملا سرخ کنید. سپس روی آن کمی پودر قند بپاشید و سرو کنید.

نوش جان

طرز تهیه شیرینی مربایی مدرن

یادتان می آید آن شیرینی مربایی های قدیمی را؟ البته هنوز هم طرفدارهای خاص خودشان را دارند. اما در این مطلب می خواهیم همان شیرینی مربایی ها را با کمی تغییر و با سبک جدیدی به شما آموزش دهیم. به ما اعتماد کنید و یک بار امتحانش کنید.

مواد لازم:
  • کره (نرم شده) ۱ لیوان (۲۳۰گرم)
  • شکر ۲ سوم لیوان (۲۳۰گرم)
  • وانیل ۲ قاشق چایخوری
  • گلاب ۱ قاشق چایخوری
  • آرد ۲ لیوان +۲ قاشق غذاخوری (۲۶۴ گرم)
  • مربای شانا نصف لیوان
مواد رویه:
  • شکر ۱۲۰ گرم
  • خامه ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل شکری ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه

ابتدا کره نرم شده را داخل ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن ۱دقیقه خوب بزنید تا پفکی شود. سرعت همزن را متوسط کنید و شکر را کم کم به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکر تمام شد ۳ تا ۴ دقیقه دوباره مواد را خوب هم بزنید. گلاب و وانیل را هم به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد را ۳ بار الک کنید تا خوب هوا بخورد و سبک شود و اگر دوست دارید یه سر قاشق نمک هم بهش اضافه کنید. آرد رو با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

داخل پلاستیک را چرب کنید یا کمی ارد بزنید و خمیر را داخل پلاستیک بریزید . درش را ببندید و حداقل ۴ساعت در یخچال بماند.

فر را با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.از خمیر به اندازه یه گردو بردارید و داخل سینی قرار بدید.

خمیر باید کاملا صاف شود یعنی با دستتان باید خوب گردش کنید(بهتره دستتان را چرب کنید)اگر خمیر زیادی چسبنده بود یکی دو ساعت دیگه منتقلش کنید به یخچال.

حالا وسط هر خمیر را کمی گود کنید و داخلش کمی مربا یا مارمالاد شانا بریزید.

خمیرها رو داخل فر به مدت ۱۵دقیقه بپزید و بعد خارج کنید و صبر کنید تا کامل خنک بشه.(نیم ساعت حداقل باید سرد بشن)

حالا شکر و خامه و وانیل رو با همزن تا میتونید بزنید تا کاملا نرم و یکنواخت بشن و اون رو روی شیرینی های سرد شده بریزید و بعد شیرینی رو به یخچال منتقل کنید تا رویه کاملا ببنده.

نکات:
  • ۱- این شیرینی داخل ظرف در بسته تا ۶روز توی یخچال قابل نگه داری هست.
  • ۲- بهترین مربا برای این شیرینی مربای زرشک یا مارمالاد آلبالوی شانا هست.
  • ۳- اگر دوست دارید داخل خمیر کمی زعفران بریزید.
  • ۴- خمیر را میتوانید داخل نایلون تا یک هفته توی یخچال نگه داری کنید.

نوش جان

کیک ژله ای توت فرنگی

مواد لازم:
  • شکر……………….. ۱ پیمانه
  • پودر ژله ………….. یک بسته
  • پنیر خامه ای ……… ۱ بسته
  • کره ……………….. ۱ بسته
  • بیسکوییت یا چوب شور به سلیقه خود ………. ۱ بسته
  • توت فرنگی یا مربای توت فرنگی شانا …………….. ۱ پیمانه
دستور تهیه

ابتدا ژله را در یک کاسه با آب گرم خوب خوب حل کنید.

بیسکوییت ها(چوب شور) را خرد کرده و کره و ۱/۴ پیمانه شکر را با هم روی حرارت مخلوط کنید بیسکوییت های خرد شده را داخل آن بریزید تا بیسکوییت ها کره را به خود جذب کنند.

سپس آنها را در ظرف مناسب برای ژله ریخته و کف ظرف پهن کنید.

حالا ۳/۴ پیمانه دیگر از شکر و پنیر خامه ای را با همزن خوب بزنید.

سپس این مواد را روی بیسکوییت هایی که در ظرف ریخیتید، بریزید و صاف کنید.

حالا توت های خرد شده یا مربای توت شانا را روی آن پهن کرده و سپس ژله ای را که آب کرده اید روی آن بریزید. و چند ساعت در یخچال گذاشته و سپس سرو کنید.

نوش جان

کیک مربایی

مواد لازم:
  • آرد…………………………………………………………………………. یک پیمانه
  • شکر ………………………………………………………………………… یک پیمانه
  • شیر…………………………………………………………………………….نصف پیمانه
  • روغن………………………………………………………………………… ۳/۴ پیمانه
  • تخم مرغ ………………………………………………………………………۳ عدد
  • میوه یا مربای دلخواه شانا………………………………………………………………….۳/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر ……………………………………………………………………… ا قاشق چایخوری
دستور تهیه

ابتدا تخم مرغ ها در ظرفی مناسب شکسته و همراه شکر خوب بهم می زنید اگر با همزن برقی هم می زنید حدودا ۳ دقیقه و اگر با دست بهم می زنید ده دقیقه بصورت یکنواخت باید زده شوند. در پایان باید رنگ مواد روشن تر و حجم آن به سه برابر تغییر کرده باشد.حالا روغن و شیر را به مواد اضافه کرد و از این پس کاملا آهسته آن ها را با هم مخلوط می کنیم.آرد را قبلا سه بار همراه بکینگ پودر کاملا الک کرده و سپس به مواد اضافه می کنیم و به آرامی بهم می زنیم. حالا میوه دلخواه خود را که از قبل کاملا ریز خرد کرده اید به مواد اضافه کنید. می توانید از هر میوه ای نظیر توت فرنگی موز و یا حتی مربای شانا استفاده کنید. تابه رژیمی را از قبل کمی چرب کنید و مواد را به آرامی به آن اضافه کنید سپس روی حرارت کم و دارای شعله پخش کن گذاشته و بمدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود سپس تابه را برگردانده و ۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت می گذاریم .کیک میوه ای و ساده شما آماده است.

نوش جان